bsp
bsp / svetlomira anastasova
Целта ни в тази кампания е най-малко два мандата, заяви на пресконференция водачът на листата на коалиция „БСП за България” в Ловеч Милко Недялков. Той представи деветте кандидати, като посочи, че сред тях са двама икономисти, двама инженери, лекар, педагог, журналист. В листата има хора, които никога не са били играчи против БСП, обобщи Недялков.
 
Пред БСП стои много важна задача – как да бъде демонтиран моделът ГЕРБ, защото виждаме какви са резултатите от тяхното управление в крайна сметка, каза досегашният депутат Димитър Горов, сега девети в листата. „Няма обидени, няма сърдити. Аз съм стриктен боец на партията и независимо от мястото, на което съм, ще играя както досег, с всички познания и умения, които имам”, коментира той позицията си. По думите му БСП в Ловешка област ще бъде първа политическа сила след 26 март.
 
„Основната битка е битката за Ловешко. Трябва да направим така, че част от фонда, който БСП отделя за промишлеността - „Индустрия”, да бъде насочен насам. Трябва да развиваме и поощряваме всички идеи за малкия и средния бизнес и популяризирането на Ловешка област като възможности и реалности – в сферите на туризма, индустрията и най-вече селското стопанство”, каза още Милко Недялков. Според Горов пък задача номер едно на всичките петима депутати от Ловешки регион е решаване на проблема с водоснабдяването, за да не се стига до „срамното положение в 21 век в Ловеч да бъде спирана водата”.