/ iStock/Getty Images
Мобилен екип на Областната дирекция на МВР в Плевен започва традиционните си срещи с жители на малките селища в региона с цел подобряване полицейската дейност по опазване на обществения ред и противодействие на конвенционалната престъпност. 

През август ще бъдат посетени седем селища на територията на Първо Районно управление на МВР. С хората ще разговарят представители на секторите "Охрана на обществения ред", "Пътна полиция", "Противодействие на икономическата престъпност" и "Противодействие на криминалната престъпност", както и служители от Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

Полицията в Плевен откри издирван шофьор, причинил катастрофа с жертва

Срещи са предвидени на 13 август в село Радишево /в читалището, 9.30 ч./, в село Тученица /в читалището, 10.30 ч./, и в село Бохот /в клуба на пенсионера, 11.30 ч./. На 20 август екипът на полицията продължава срещите си в село Опанец /в клуба на пенсионера, 9.30 ч./, и в село Буковлък /в салона на кметството, 10.30 ч./.

На 27 август мобилният екип ще има срещи в село Върбица /в пенсионерския клуб, 9.30 ч./, и в село Гривица /в клуба на пенсионера, 10.30 ч./.

 
БТА