Младежи ГЕРБ - Плевен учредиха своя общинска структура
Младежи ГЕРБ - Плевен учредиха своя общинска структура / gerb.pleven

На свое заседание Младежи ГЕРБ-Плевен взеха решение да учредят своя общинска структура, като целта е по-добрата координация между младежите в партийната структура в Плевен, областното ръководство и Националния изпълнителен съвет на М ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията в Плевен.

Събранието се ръководеше от областният координатор на младежите - Спас Каменов, който направи отчет на работата на структурите в областта. Той даде висока оценка на активността на плевенските момичета и момчета през последните години. „Зарядът, който носи всеки един от нас, трябва да бъде използван максимално. Идеите, които имаме трябва да бъдат реализирани, защото те са необременени и носят силата на младостта. За всички нас е изключително важно да продължим да работим, а това може да стане, когато сме още по-организирани. Затова е време да учредим общинска структура в Плевенска община", категоричен бе областният координатор Спас Каменов.

За общински ръководител бе предложен Йордан Грижов, за организационен секретар Габриела Симеонова и за членове на общинското ръководство - Самуил Георгиев, Борислав Борисов, Любомир Петков, Борислав Щерев, Пламена Иванова.