/ archive
Поредица от събития под надслов „Лято 2019 - туризъм за всички” организира на 5 и 6 юли - петък и събота, Община Тетевен, съобщават от там.

Община Тетевен спечели проекти за две села

В първия ден слънчевите деца от Дневния център за лица с увреждания в Тетевен и Центъра за настаняване от семеен тип в с. Гложене заедно със служители от общинска администрация и деца от училищата от Тетевен ще посетят една от забележителностите на общината - Гложенския манастир.

На следващия ден в 10:00 часа ще започне традиционният „Трабант фест“, който ще се проведе за седми път. Любители от цялата страна ще докарат своите ретро автомобили.

Засадиха 50 рози в двора на манастира „Св. Пророк Илия” в Тетевен

Вечерта от 20:00 часа жители и гости на Община Тетевен ще имат възможността да се насладят на рок-концерт на група Б.Т.Р., като от 19:00 часа, на пл. ,,Сава Младенов“ ще бъдат рекламирани всички природни, културни и туристически обекти на територията на общината и ще бъдат предлагани рекламни сувенири.

„Лято 2019 - туризъм за всички“ има за цел да популяризира туризма сред младите хора, както и да рекламира възможностите за една невероятна почивка в красивия Тетевенски балкан.