/ iStock/Getty Images
Ученици от Ловеч ще се представят във Вечер на талантите. Те ще се качат на сцената на Ловчанско читалище "Наука-1870" тази вечер, в 17:30 часа, съобщиха от Общината.

Театралната вечер ще започне с "Drama in English" при Профилирана природо-математическа гимназия, като възпитаниците на училището ще представят пиеса на английски език по приказката на Братя Грим "Златната гъска". Театрално студио "Коко" при ОУ "Проф. Димитър Димов" са подготвили представлението "Бяла приказка" от Валери Петров.

Добра възможност ли е безплатната почивка за учениците на морето?

Учениците на Профилираната природо-математическа гимназия ще представят на английски език и приказката на Ханс Кристиан Андерсен "Грозното патенце". Клуб по интереси "Пазим своята история" при СУ "Св. Климент Охридски" ще зарадват публиката с постановката "Жадувана свобода".

Спектакълът "Чешити" са избрали "Театрален клуб", Арт формация "Огнени ритми" и Арт клуб "Усмивка" при Профилирана природо-математическа гимназия. Вечерта на талантите ще започне с награждаване на победителите от конкурса за рисунка "Здравей, ваканция!".