В Марек вече всичко е пито- платено
В Марек вече всичко е пито- платено / netinfo

  Президентът на ФК "Марек" Йордан Андреев изплати всички дължими суми за заплати и премии на футболистите, които иска да останат в отбора и през пролетния полусезон.

  "За първи път започваме годината на чисто. Вие сте първата медия, която го разбирате. Късно снощи президента ни събра и ни изплати дължимите пари. Всички титуляри и по опитни футболисти оставаме в отбора, аз, Янек Кючуков, Светли Георгиев", каза за Дарик радио капитанът на "Марек" Анжело Кючуков.

  Очаква се на арбитража на 12 януари да отидат 5- 6 футболисти, които има да получават пари по договорите си. От дупнишкия клуб планират да продадат голмайсторите на отбора Еньо Кръстовчев и Владимир Джилас, като Кръстовчев най- вероятно ще пътува за проби до Турция. Капитанът Кючуков определи, като некоректни опитите на "Локомотив"- София да "отмъкне" без пари Джилас.

  Футболистите и ст. стеньорът Стоян Коцев се събират на първа тренировка на 8- ми, в понеделник на стадион "Бончук". Подготовката ще протече в Дупница и в Сандански.

  "Надявам се през пролетта да покажем добри игри, да останем в групата и пак да победим грандовете в Дупница", каза още Анжело Кючуков.