акция
акция / Иво Кирилов, Дарик
Четири катастрофи са станали днес в Кюстендил, до 15:00 часа. Леко пострадала е една неправилно пресичаща пешеходка, в района на пазара. Останалите участници са се отървали само с уплаха.

Моторист пострада тежко при катастрофа в Ябълково

Лек автомобил Пежо е ударен на главната улица “Цар Освободител”, на кръстовището с улица “Константинова баня”. Жената, която го е управлявала се е прибирала от работа, като се движела по главната улица, в посока Съдебната палата.

Товарен автомобил блъсна пешеходец, арест за пиян македонски шофьор

Автомобил, излизащ от района на бившето лятно кино по улица “Константинова баня”, удря Пежото в шофьорската и задната врати, завърта го и в катастрофата се включва трети автомобил. За щастие, шофьорката на Пежото е без наранявания.

Шофьорът с автомобила, който е виновен за катастрофата бяга от мястото на инцидента, но вече е установен от полицията.

”Този човек, казва се Б.Илиев, на 61 години е. При срещата ни в КАТ миришеше на алкохол и едва говореше, но се държа нагло. Полицаите обаче ми обясниха, че не могат да го тестват за алкохол, защото не е проверен на мястото на произшествието и може да каже, че е пил след това!? Добре, че децата ми не бяха с мен в този момент”, каза за Дарик потърпевшата д- р Мая Кирилова, завеждащ Детското отделение на Кюстендилската болница.
 
Дарик- Кюстендил