Оркестър Титаник на сцената на Сатирата
Оркестър Титаник на сцената на Сатирата / Сатиричен театър Алеко Константинов
Спектакълът "ОРКЕСТЪР ТИТАНИК" имаше премиера през седмицата на сцената на Сатиричен театър “Алеко Константинов”. Той е съвместна продукция на Общински театър Кюстендил и Сатиричния театър.

“Премиерата бе в Кюстендил на 30 октомври. Последва представяне на "ОРКЕСТЪР ТИТАНИК" в Перник, на 6- ти ноември. На 16 януари бе предпремиерата в Сатиричен театър “Алеко Константинов”, а на 17- ти и самата премиера. На 24 януари "ОРКЕСТЪР ТИТАНИК" ще бъде представен отново в София, а на 29 януари в Кюстендил”, каза за Дарик директорът на театъра в Кюстендил Чавдар Ненов.

Оркестър Титаник на сцената на Сатирата
Сатиричен театър Алеко Константинов

Публиката в столицата награди с продължителни ръкопляскания актьорите Силвия Лулчева, Иван Панев, Константин Икономов, Кирил Бояджиев, Николай Брънзалов и Денислава Николова. Автор на пиесата е Христо Бойчев, режисьор е проф. Румен Рачев, сценограф- Петьо Начев и композитор- Димитър Христов.

Оркестър Титаник на сцената на Сатирата
Сатиричен театър Алеко Константинов

В афиша на Общински театър- Кюстендил до края на месеца предстоят още: на 28 януари е постановката на театър “Искри и сезони”- “Вик за любов”, в ролите са- Искра Радева, Георги Кадурин, Теодор Елмазов и Иван Панайотов, а режисьор е Валентин Ганев; на 31 януари е предпремиерата на последния спектакъл на Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл.
Дарик- Кюстендил