Преди депресиите, приспивателните и срязаните вени
Преди депресиите, приспивателните и срязаните вени / netinfo

   Заедно с нещата, които никога няма да променим - хода на времето, траекторията на кометите, имената на непознатите, рожденната си дата, инфлацията и съдаването на коралови рифове - има и такива, които можем, макар че са много по-важни за нас. Можем да се усмихваме повече, да пътуваме повече, да се храним по-вкусно и по-нездравословно, можем да се скараме с хора, за които все още твърде малко знаем. Можете да се ожените, да купите годежен пръстен, да отидете на концерт, да ядете сладолед в парка /особено приятно ако закъснявате за ефир/. Възможни са много неща, но нито едно от тях не могат да се препоръчат ако искате да сте щастливи. Защото щастието трудно може да се локализира и да се препоръча.

     Понякога всичко се скапва - някой ти казва "това беше, заминавам си",  да  ви обвинят в убийство в някоя махмурлийска утрин или просто да се озовете във вана с нож и приспивателни в ръка. Възможни са много неща и за да не ви се случват лошите или за да се справите с тях, или просто, за да намерите себе си отидете при психолог.

    За да ви предпазя от глупости звъннах на клиничния психолог Снежина Михайлова и направих лека конотация с близко изпратените празници:

   - Има ли ръст в депресиите след празниците? чуй