Няма кой да представя СДС- Кюстендил. ГЕРБ и ДСБ искат уволнението на Станишев
Няма кой да представя СДС- Кюстендил. ГЕРБ и ДСБ искат уволнението на Станишев / netinfo

  Националната протестна кампания "Аз съм европеец" организирана от партиите членуващи в ЕНП- ГЕРБ, ДСБ и СДС ще започне в Кюстендил на 6- ти септември. Заповедта за уволнение на Правителството на тройната коалиция ще може да бъде подписана между 11- 13 часа в центъра на града, обявиха председателят на ДСБ- Кюстендил Иван Пипонов и областният координатор на ГЕРБ Валентин Микев. Представител на СДС- Кюстендил нямаше.

  "Извинявам се от името на СДС. Те не са професионални политици, на тях им предстои конференция", каза д- р Иван Пипонов.

  "България е символ на корупцията и провалените реформи. България е нарицателно за това каква не рябва да бъде една държава член на ЕС", анонсира протестната кампания Пипонов. Той очаква заповедта за уволнение на Сергей Станишев да подпишат над 1 000 000 българи.

  "Надявам се хората да се възползват от този демократичен начин за да подкрепят алтернативата на това управление", коментира Валентин Микев от ГЕРБ. Той допълни, че формулярите ще могат да се попълнят до 20 септември в офисите на 3- те партии.