Комисар Джоглев: Разкрихме трите основни дистрибутори на цигари и алкохол без бандерол
Комисар Джоглев: Разкрихме трите основни дистрибутори на цигари и алкохол без бандерол / Влади Владимиров

Напрегната година, с работа на увеличени обороти, отчете на празника на полицията директорът на ОД МВР-Кюстендил, комисар Георги Джоглев. Той отбеляза успехи в противодействието на разпространението на цигари и алкохол без акцизен бандерол.

"След успешни акции хванахме тримата основни дистрибутори в района - "Спектър", "Амбо" и магазина на ул. "Шейново". Вече са образувани досъдебни производства в прокуратурата", каза в ефира на Дарик комисар Джоглев. Той изказа задоволството си от охраната на обществения ред в градовете и ромския кв. "Изток". Полицията ще продължи с действията си за опазване на селскостопанската продукция, както бе с черешите, така и при прибирането на картофите и зелето.

Приоритет за ОД МВР-Кюстендил е и намаляването и разкриването на битовите, домови кражби. "Увеличихме присъствието на автопатрули в тъмната част на деня. Няма крупни домови кражби. Набелязани са мерки и до края на годината очаквам те да дадат резултат", коментира Георги Джоглев.

Директорът на ОД МВР-Кюстендил поздрави всички служители на дирекцията с професионалния им празник, като и м пожела- здраве, здрави нерви и успехи при бъдещата работа.