Градът протяга ръка за Тони
Градът протяга ръка за Тони / Сдружение Партньори
5 661 лева за лечението на Тони Костов бяха събрани по време на фолклорният спектакъл, част от благотворителната инициатива „Градът протяга ръка за Тони”, който премина с голям успех и пред препълнена зала в Драматичния театър в Кюстендил. В спектакъла в подкрепа на лечението на Тони Костов се включиха „Фолк-арт” към читалище „Братство”, с диригент Адела Харалампиева, Детско-юношески танцов ансамбъл „Кюстендилче”, с ръководител Рангел Маджарски, танцова формация „Партньори”, с хореограф Тони Кенов, Ани и Мира Йорданови, Симона Станоева и Василиа Петрова.

Градът протяга ръка за Тони
Сдружение Партньори

Градът протяга ръка за Тони
Сдружение Партньори

„Това бе не просто един благотворителен спектакъл, каквито сме правили много досега, това е една инициатива в подкрепа на скъп наш приятел. Тони Костов е част от солистите на Адела Харалампиева и многократно е участвал в спектаклите, които сме реализирали съвместно в годините“, споделят от „Партньори“.
Водеща на спектакъла бе Мирослава Дончева, учителка на Тони в начален курс. Двигател на кампанията и изпълнител на сцената бе и неговият класен ръководител от 5 до 8 клас – Евгени Серафимов. Те споделиха думи и впечатления, които развълнуваха и просълзиха публиката. Всички се надяват, че Тони няма да пропусне следващия коледен спектакъл и отново ще бъде сред солистите на Адела Харалампиева, за да може Кюстендил да продължи да се радва и да се гордее със своите таланти.

Градът протяга ръка за Тони
Сдружение Партньори

Градът протяга ръка за Тони
Сдружение Партньори

Като част от организаторите Сдружение „Партньори – Кюстендил” благодари на всички, които подкрепиха инициативата - Община Кюстендил и Драматичен театър Кюстендил за съдействието и безвъзмездно предоставената зала, на всички певци и танцьори, които участваха в програмата, на всички, които бяха в залата снощи и по този начин дадоха своята подкрепа, на всички, които не можаха да присъстват снощи, но бяха активно съпричастни!  

Талантливите художници от школа „Новите майстори“, към сдружение „Партньори” предоставиха свои картини в подкрепа на Тони. Тяхната кампания продължава, защото част от средствата пристигат с наложен платеж. Благодарение на тях, предстои по сметката на Тони Костов да постъпят още над 1500 лева.

Младежката театрална група към сдружението преди 10 дни преведоха в подкрепа на Тони 1200 лева, генерирани от тяхна инициатива.
Благодарим ти Кюстендил!, завършва съобщението на „Партньори”.  
 
Сдружение Партньори