Крайници, 8- ми март
Крайници, 8- ми март / netinfo
Кандидатът за народен представител и водач на листата на Реформаторския блок в Кюстендилска област Вергил Кацов поздрави жените в дупнишкото село Крайници по случай 8-ми март. Той бе поканен на днешното тържество на местния Клуб на жените от кмета на селото Марияна Димитрова, издигната от “Народен съюз”.

“Бъдете здрави, весели и обичани. Създавайте заедно и споделяйте хубавите моменти”, обърна се към домакините Вергил Кацов, като им подари фотоапарат, за да запечатват с него приятните спомени и живо цвете, за което заедно да се грижат. Той спомена, че има сантимент към село Крайници, защото като дете е посещавал местната детска градина.

Жестът прие с благодарност Илийка Лукарова, председател на Клуба, в който редовно се събират близо 50 жени. Поздрав към тях отправи и кандидатът за народен представител от листата на Реформаторския блок Ани Караджинова, чието семейство е от Крайници.

Крайници, 8- ми март
netinfo

Дамите уважи и общинският съветник от “Народен съюз” Спас Андреев, който живее в селото. Той бе придружаван от съпругата и шестмесечния си син Георги. Андреев влезе в Общинския съвет в Дупница на мястото на Вергил Кацов, който го отстъпи, за да даде път на младия си колега.

Крайници, 8- ми март
netinfo

Кандидатът за народен представител с №21 в бюлетината, Вергил Кацов се обърна с поздрав за 8-ми март към всички жени от страницата си в социалната мрежа: “Честит празник, скъпи дами! Бъдете здрави, усмихнати и успешни! Не се отказвайте от мечтите си, борете се за тях, както вие умеете – с чар и лекота! Все така закриляйте семействата си и пазете жив духа им, защото пътят на живота започва с любов от вас! Честит празник и на четирите дами, които са в сърцето ми – съпругата, майка ми и двете ми дъщери! Благодаря ви, че ме разбирате и подкрепяте, че с нежност, любов и доверие осмисляте дните ми и сте винаги до мен! Благодаря, че ви има!”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
 
Дарик- Кюстендил