РБ- Глас Народен
РБ- Глас Народен / netinfo
“Имаме сериозен потенциал и сме близо до вас”, с тези думи кандидатът за народен представител и водач на листата на “Реформаторски блок – Глас народен” за Кюстендилска област Вергил Кацов откри предизборната кампания на коалицията. Националният празник 3- ти март бе избран за начало, неслучайно, тъй като родолюбието и почитта към българската история са сред приоритетите на реформаторите. Листата им бе представена в препълнената зала на областния клуб на СДС. На събитието присъстваха председателите и активисти на общинските организации на партиите от коалицията, областните координатори, общински съветници, кметове на населени места, общественици.
“Благодаря на всички вас, които дойдохте днес тук, за да ни дадете кураж и да сте наша опора. Ние имаме потенциал, всички сме местни хора, знаем добре проблемите по места и избирателите ще ни дадат шанс да ги поставим там, където да намерят решения”, каза водачът на листата Вергил Кацов. Той очерта приоритетите в програмата на Реформаторския блок, а именно здравеопазване, култура и образование и изтъкна, че крайната цел на бъдещото управление, в което те имат възможност да участват, е постигането на среден европейски стандарт за българите. Гост на срещата бе председателят на “Народен съюз” Румен Йончев. Той нарече Вергил Кацов истински достоен българин, който не се бои да отглежда трите си деца в родината.
“Активността на Вергил Кацов в местната политика е доказана в продължение на години, а успехите му в бизнеса са доказателство, че човек може да прави политика, без да се храни от нея”, подчерта Румен Йончев и изрази увереност, че Кюстендилска област ще бъде добре представена в бъдещия парламент с кандидатите за депутати под №21 в бюлетината.

РБ- Глас Народен
netinfo


Областният координатор на Движение “България на гражданите” Силвия Велкова определи хората от листата като нормални, родолюбиви българи, а Вергил Кацов като добре познат общественик и успешен бизнесмен, който осигурява и немалко работни места в региона.
Кандидатите за депутати от областта представиха себе си с по няколко думи. Приоритетите си обявиха председателят на СДС в Дупница Георги Георгиев, лидерът на “Народен съюз” в Кюстендил Стоян Стоянов, адвокат Ани Караджинова от Дупница, членът на Националния съвет на “България на гражданите” Евгени Точев от Бобов дол, председателят на СДС в Бобошево Стефан Тачев, председателят на “Глас народен” в Кюстендил Владислав Чанев и най-младият кандидат за народен представител – 24-годишният Александър Иванов от Големо село, който е представител на гражданската квота. Те заявиха увереност в потенциала си и във възможността да защитават достойно интересите на жителите на Кюстендилска област в Народното събрание.
След представянето на листата, кандидатите за народни представители от коалиция “Реформаторски блок – Глас народен” се включиха в тържественото отбелязване на 3-ти март заедно с гражданите от Кюстендил и поднесоха венци и цветя пред паметника на загиналите воини в битката при Булаир.

РБ- Глас Народен
netinfo


 Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
 
Дарик- Кюстендил