/ Влади Владимиров
Илиян Стоянов- гледаме напред, да не ни вкарват в интриги
96607
Илиян Стоянов- гледаме напред, да не ни вкарват в интриги
  • Илиян Стоянов- гледаме напред, да не ни вкарват в интриги
През месец май, ФК "Кюстендил" ще стане ФК Стоянов, крачка по крачка, планът се изпълнява, каза в интервю за Дарик от Япония Илиян Стоянов.
 
“Имаме връзка с треньорите, с хората които помагат. Всеки ден се чуваме, обмисляме бъдещето. От май месец ще е ФК Стоянов и аз съм собственик на отбора и проекта. Ако има някои нещо да ми казва, да ми се обади. А

ко има претенции да ми каже какви са. Искам треньорите и децата,  и хората които помагат да са спокойни. Ние сме напълно изрядни като клуб, имаме всякакви необходими документи. Всичко е нормално с общината и кмета, редовни сме във всяко едно естество”, заяви Илиян Стоянов, Коловати.

Той припомни, че през януари, на срещата с родители и пред обществеността на Кюстендил е заявил неколкократно, че родителите и децата могат да дойдат в неговия клуб по желание, като никой не е каран насила.

Родители на деца трениращи футбол отговориха на председателя на ФК Велбъжд

“Не става дума за кражба, повторих десет пъти, това е по- желание и децата дойдоха при нас, със заявления на родителите. Как пък точно сега се загрижиха за тези деца, това ме тормози.

Как досега в годините, когато бяха там не им е обръщано внимание , а изведнъж започнаха да се интересуват за децата, защо? Условия няма никакви, всичко е занемарено и как изведнъж децата им станаха апетитна хапка?! И как може да има още заблудени хора, да вярват на хората управлявали досега кюстендилския футбол. Каква е заслугата на тези хора, тези деца да тренират футбол?

Заслугата е само на треньорите, които са единствените виновници децата да тренират футбол и ние трябва да се радваме”, коментира Илиян Стоянов. Той бе категоричен, че не иска да пречи на ФК "Велбъжд".
 
“Искам моят клуб да е чист и прозрачен, и хората в Кюстендил да знаят какво става в моя клуб. Напълно сме открити към всички. Като сме прозрачни предполагам, че ще дойдат още хора, които да помагат на отбора. Никой няма да даде и 20 лв. ако не знае какво става в клуба. Искам отново да благодаря на хората, които помагат на моя отбор, в тези времена това е геройство и аз им свалям шапка, и ще работим, ще се развиваме, да им докажем, че не си дават парите на вятъра.

Пожелавам на всичките да са живи и здрави, да гледаме напред и да не ни вкарват в интриги, както някои хора се опитват да го правят”, заключи от Япония Илиян Стоянов, който поиска думата в ефира на Дарик.
 
Дарик- Кюстендил