35- годишният Росен Илков пое ФК Велбъжд. Юри Стоименов ще е спортно- технически директор
35- годишният Росен Илков пое ФК Велбъжд. Юри Стоименов ще е спортно- технически директор / netinfo

  Росен Илков е новият старши треньор на общинския ФК "Велбъжд". Той бе официално представен днес от кмета Петър Паунов и президента на клуба Виктор Янев. Спортно- технически директор ще е Юри Стоименов/чуй запис 3/, а директор на школата Анатоли Бачовски.

  Росен Илков е 35- годишен. Футболист от школата на "Левски- Раковски", играл е в "Сливнишки герой", "Драгоман", "Химик"- Дупница и "Видима- Раковски". Работил е като треньор в Сливница, 2 години в Саудитска Арабия и последно в школата на "Левски".

  Първата тренировка на отбора ще е в четвъртък от 9 ч. на стадион "Странджата". Днес новият старши треньор бе представен пред футболистите, сред тях и играчи на ПФК "Велбъжд- Кюстендил".

  "Селекцията ще я правим в движение. Подготовката ще премине в Кюстендил, започваме да договаряме и контролните срещи. Амбициран съм да направим един добър отбор", каза Росен Илков./чуй запис 1/

  "Ще осигурим необходимите условия за работа на треньора, като ангажимента към него ни е дългосрочен", заяви президентът на клуба Виктор Янев. /чуй запис 2/