ГПЧЕ "Златаров", Хасково
ГПЧЕ "Златаров", Хасково / Областна администрация, Хасково
7 паралелки със 180 зрелостници изпрати днес хасковската ГПЧЕ “Проф.д-р Асен Златаров“. Абитуриентите заедно с класните ръководители избраха на официалното изпращане да са с бели тениски, като парите за тоалети да бъдат дарени за лечението на 17-годишната Ники Корондилева. Така Випуск`2017 събра над 3 700 лева.

ГПЧЕ "Златаров", Хасково
Областна администрация, Хасково

Гости на церемонията днес бяха областният управител на Хасково Станислав Дечев  и новоназначеният заместник Стефка Здравкова. Не спирайте пред трудностите, не правете компромиси с желанията си и не гледайте назад. Трябва да вървите смело към мечтите си и най-важното: правете го  със самочувствие. Защото е сте ученици на едно от най-престижните училища не само в област Хасково, а и в България. Учете, пътувайте, развивайте се, реализирайте се и се върнете в България, върнете се в Хасково! Имаме нужда от вашата младост, от енергията и знанията ви!, каза в приветствието си Дечев.

Директорът на ГПЧЕ „Проф.д-р Асен Златаров“ Деян Янев също поздрави зрелостниците и специални отличия на тази с най-сериозни постижения в учебния и извънкласния процес.