/ iStock/Getty Images
Заради несъобразена скорост, шофьор се заби в метален стълб в Хасково, съобщиха от полицията.

Заради несъобразена скорост: Шофьор загина след удар в дърво в Хасково

На 11 януари в 4:45 часа на булевард „Н. Радев“, е възникнало произшествие с лек автомобил Алфа "Ромео“, управляван от 35-годишен мъж.  Поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост, водачът е загубил контрол, излязъл е в дясно по посоката си на движение и се е ударил в метален стълб.

Шофьор е с опасност за живота, след като се заби в крайпътна канавка

От удара, той е с повърхностни рани по лицето.
Със счупени носни кости и повърхностни рани по лицето е и возещият се в колата 36-годишен пътник. Съставен акт. Същият ден е станала още една катастрофа в Харманли.

Заради отнето предимство: Две катастрофи с пострадали в Хасковско

Прид друг случай - в 11:40 часа на булевард „България“, 53-годишен водач на „Фолксваген“ не е пропуснал намиращата се на пешеходна пътека 82-годишна жена и я блъснал. Пострадалата е с контузия на лява гръдна половина. Прегледана и освободена за домашно лечение. 

Заради отнето предимство: Пешеходка пострада в Хасково

От полицията съобщават и за още един инцидент - 29-годишен пешеходец е без опасност за живота след инцидент. Произшествието е осъществено на 10-ти в 19 часа на улица „Св.Климент Охридски“ в Харманли. 39-годишен жител на село Българска поляна е блъснал намиращ се на платното пешеходец, който от своя страна при пресичане на платното за движение, ненужно е удължил времето и пътя за пресичане, при което го е ударил.

Заради несъобразена скорост: Съпрузи пострадаха при катастрофа

Пострадалият е с контузия на лява гръдна половина и лява подбедрица.
Прегледан и освободен за домашно лечение.