Трио Тенорите
Трио Тенорите / Трио Тенорите
С концерт на „Трио Тенорите“ в съпровод на Симфониета- Враца продължава днес Есенният салон на изкуствата в Димитровград. Концертът е от 19 ч. в салона на общинския театър. На касата му се продават билетите, чиято стойност е 10 лв.

Диригент е Христо Павлов. В състава на „Трио Тенорите“ са Кирил Илиев, Александър Господинов и Илиян Недев. Репертоарът им включва класическа музика,руска, поп и българска естрада, информират от общината в Димитровград. В концерта ще чуете шедьоври от световната класика, поп-опера, руски романси, българска естрада и още много други музикални и забавни изненади, обещават от „Трио Тенорите“.

Трио Тенорите
Трио Тенорите

Кирил Илиев е роден през 1979 г. в гр. Враца. Завършва през 2004г. Държавната музикална академия „Проф.Панчо Владигеров“в класа по оперно пеене на проф. Нико Исаков. 

Александър Господинов също е роден  през 1979 г., в град Варна. През 2004 г. завършна ДМА „Проф. Панчо Владигеров“ в класа на проф. Благовеста Карнобатлова.

Трио Тенорите
Трио Тенорите

Илиян Недев е роден  през 1982 г. в гр. Русе. От малък се занимава с пеeне и участва в хора на “Русенските момчета“. През 2008г. завършва Държавната музикална академия в класа по оперно пеене на проф. Илка Попова, а през 2006г.- майсторски клас по оперно пеене при Райна Кабаиванска. Носители са на редица награди от певчески и оперни конкурси.