"Искам бебе" в Димитровград
"Искам бебе" в Димитровград / Дарик радио, Хасково
Тони и Валери за още едно бебе в Димитровград
100929
Тони и Валери за още едно бебе в Димитровград
  • Тони и Валери за още едно бебе в Димитровград
720 лв. събра от свои приятели с благотворителния си рожден ден координаторът на „Искам бебе“ в Димитровград Антоанета Стефанова. Поздравителен адрес до нея за инициативата изпрати кметът на общината Иво Димов, а секретарят Венета Стоименова и председателят на общинската комисия за местния фонд „Ин витро“ Катя Панева се включиха лично и бяха сред гостите в Клуба на дейците на културата.
 

Тони и Валери чакат бебе след 9 години и 9 опита ин витроБлаготворително в програмата участваха Маг Теос и рок-група „Вижън“, снимки направи фотографът Чавдар Димитров-Чочо, а Дияна Андреева се погрижи за украсата на залата.

"Искам бебе" в Димитровград
Дарик радио, Хасково

Средствата Тони ще дари на димитровградско семейство, което в момента е започнало процедурите за ин витро. След 9 години и 9 опита Антоанета Стефанова и съпругът й Валери вече са щастливи родители на малкия Воислав, като продължават да помагат на двойки с репродуктивни проблеми. 
 

Кампания провокира създаването на общински фонд "Ин витро" в ДимитровградЧуйте още за инициативата от Антоанета Стефанова в приложения файл.