Благотворителна фотоизложба, Хасково
Благотворителна фотоизложба, Хасково / Областна администрация, Хасково
Откриват фотоизложбата с кауза #ЗаНики
94033
Откриват фотоизложбата с кауза #ЗаНики
  • Откриват фотоизложбата с кауза #ЗаНики
Благотворителна изложба  #ЗаНики ще бъде открита в 12 ч. във фоайето на Областна администрация-Хасково. Експозицията включва 25 фотографии от конкурса на областния управител на Хасково "Виждам красотата", обявен от Станислав Дечев по повод Деня на детето 1 юни. Изложбата е организирана с помощта на Клуба по фотография към Младежки център-Хасково с ръководител Славян Костов, с изключителната подкрепа на г-жа Нели Стоилова от хасковско фотостудио и с активното участие на членовете на Областния младежки съвет за иновации.

Хасково, Благотворителна фотоизложба
Областна администрация, Хасково

По време на изложбата ще се продават и снимки на участниците в Клуба по фотография, които са участвали на други изложби. Целта е да се направят максимално много откупки, за да се подпомогне лечението на 17-годишната Ники Корондилева от Хасково, която втора година се бори със Синдрома на Юинг.

Хасково, Благотворителна фотоизложба
Областна администрация, Хасково

Експозицията ще остане подредена до петък, 30 юни, като всеки ден до края на работното време на областната администрация ще могат да бъдат правени откупки. Фотографиите нямат фиксирани конкретни цени, като е определена само минимална, за да провокираме щедростта и милосърдието на хасковлии, коментира говорителят на областната управа Нели Вълканова.