/ Дарик радио, Хасково
Никола Динков за водата в Хасково
100893
Никола Динков за водата в Хасково
  • Никола Динков за водата в Хасково
Разпределението на парите за ремонт на улиците в хасковските села не е направено прозрачно и не е справедливо. Това обяви в Хасково депутатът Елена Йончева. По думите й, това разпределение е станало в Комисията по бюджет и финанси към Общинския съвет без да има направена количествено-стойностна сметка и без да бъдат изпратени експерти на място.

БСП вижда отхвърленото президентско вето като „сделка“ между ГЕРБ, ДПС и Патриотите

На брифинг Йончева заяви, че до момента нямат информация от прокуратурата докъде са стигнали делата за оградата на границата и за т.нар скандал „кумгейт”. Червеният депутат обясни, че към управляващата коалиция, която тя нарече „шайка”, вече са и ДПС и че социалистите няма да се върнат в пленарната зала, докато не бъдат приети исканията им. Според нея, ГЕРБ погазват правата на българите.

Парламентът отхвърли президентското вето върху промени в Изборния кодекс

Колегата и Никола Динков говори пък за водата в Хасково. Той се усъмни, че до 3 месеца ще заработят дублиращите кладенци заради тромавата държавна администрация. На Трифон Зарезан, депутатът от ГЕРБ Делян Добрев обеща, че новите съоръжения ще заработят до 3 месеца.

Социалистите, които днес имат приемна в Хасковска област обявиха, че в България трябва да има предсрочни парламентарни избори, които вече били закъснели.

Изказването на Никола Динков за водата в Хасково и пътищата в региона в звуковия файл: