Детско парти, Димитровград
Детско парти, Димитровград / Община Димитровград
С детско "PARTY" от 10.30 ч. днес на централната градска алея на бул.България продължава програмата за празника на Димитровград. Работилнички за оцветяване на гипсови фигурки и превръщането им в магнити, парти аксесоари за селфи, фейс арт, балони и торта да предвидили организаторите от общината. На сцената пред КДК за децата ще има шоу на двойниците, като талантите от танцовия център "Галаксико" ще пресъздадат популярни поп изпълнители. Аниматори, танци и батути ще има също за детското парти.

С концерт на Забавно-духовия оркестър под мотото „Филмова музика“ продължава от 20 ч. на площад „Поезия“ програмата. Общинският оркестър с диригент Митя Йорданов ще представи любими мелодии от популярни български филми.

От 21.00ч., също на площад „Поезия“, ще е традиционното за празниците на Димитровград лятно кино. Тази година ще бъде прожектиран филмът "Топло" с участието на Наум Шопов, Стефан Данаилов, Стоянка Мутафова, Татяна Лолова, Тодор Колев, Григор Вачков и други любими български актьори, информират от общината.

Спортната програма за празника на Димитровград също продължава от 18 ч. днес със стрийтбол в обновения двор на езиковата гимназия „Д-р Иван Богоров”, като записването е на място, преди началото.
В същия час на стадион „Раковски“ продължава турнирът по футбол на малки врати, който стартира от вчера.