103 свободни работни места в Хасково. Търсят финансови консултанти
103 свободни работни места в Хасково. Търсят финансови консултанти / DarikNews, Архив

103 свободни работни места обяви за Хасково местната дирекция „Бюро по труда” на агенцията по заетостта. Все още търсят 25 шивачки на дамско облекло със средно или основно образование и минимум 3 години професионален опит. 12 са местата за оператор на инсталация също със средно или основно образование, 10- позициите за финансов консултант с висше или средно.

23 са тази седмица позициите за висшисти, като за 18 от тях е допустимо и средно: финансов консултант, мениджър екип, технически секретар с английски език, продавач-консултант, мениджър развитие екип и моделиер-конструктор. Местата за висшисти са: лекар/медицински фелдшер, машинен инженер, агент обслужване на клиенти по телефона, археолог (историк) и химичен лаборант.

На трудовата борса в Хасково търсят още: графичен дизайнер, монтажник в рекламна агенция, шофьори, стюардеси за автобус, заварчици, шлосер, готвач, мебелист, багерист, обслужващ бензиностанция и др. Ето и пълният списък на свободните работни места с изискванията за заемането им:

103 свободни работни места в Хасково Търсят финансови консултанти
netinfo