/ iStock/Getty Images
Целта му е да се популяризират мерките на устойчивост при прилагане на зелените критерии за изготвяне на обществени поръчки
Национален онлайн семинар за зелени обществени поръчки ще се състои следващия четвъртък - 23 април, от 14:00 до 15:00 часа. Това е второто подобно събитие в рамките на проект GPP-STREAM „Зелени обществени поръчки и устойчиви инструменти за интегриране на ресурсната ефективност“.

Ако имате собствен бизнес - полезна информация за мерките, от които можете да се възползвате

Целта му е да се популяризират мерките на устойчивост при прилагане на зелените критерии за изготвяне на обществени поръчки.
Георги Симеонов от сдружение „Център за устойчивост и икономическо развитие“ ще представи основните постижения и дейности по проекта, а началникът на отдел „Обществени поръчки и концесии“ в Община Габрово Николай Димитров ще говори за приложението на зелените поръчки на национално и регионално ниво.

Община Габрово с банкова сметка за желаещите да дарят средства за борбата с COVID-19

Записването в уебинара е безплатно, като участието е свободно за всички публични органи, представители на институции, бизнеса, неправителствени организации и други заинтересовани лица по темата.

За да направите своята регистрация, е необходимо да последвате линка: https://attendee.gotowebinar.com/register/291899852672118029