SOS Детски селища България стартира Коледна кампания
SOS Детски селища България стартира Коледна кампания / netinfo

SOS Детски селища България стартира Коледна кампания за набиране на средства под надслов „Миговете създават семейството"

В България има над 4000 деца, лишени от родителска грижа. Малката Ани - героиня в Коледната кампания на  SOS Детски селища България, е събирателен образ на децата в риск, лишени от възможността да изживеят детството си,  заобиколени от любовта, уюта и сигурността на семейството.

Да те научат да караш колело, да ти приготвят сандвича за училище, да те целунат за „Лека нощ" - за всички нас това е част от ежедневието, с което толкова сме свикнали, че дори не обръщаме внимание. Това обаче са миговете, които създават семейството. Миговете, чиято болезнена липса усещат лишените от ласка деца. Техният живот може да се промени. Нужно е малко - да отделиш миг и да помогнеш - с един клик на www.sosbg.org/ani за всички, които предпочитат да даряват онлайн. Банковата сметка на SOS Детски селища България е: IBAN BG76 RZBB 9155 1060353913, BIC RZBBBGSF, Райфайзенбанк (България) ЕАД - София, основание: Ани.

„Ние от SOS Детски селища България вярваме, че семейството във всичките му форми е най-доброто място за израстването на едно дете. С помощта на нашите дарители се стремим да дадем възможност на всяко дете да расте сред обич и грижа, в безопасна и сигурна среда. Вашите дарителски вноски ще бъдат използвани за осигуряване на пълен с обич дом, семейство и бъдеще за деца като Ани", сподели Пламен Стоянов - Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

Коледната кампания стартира на 15 ноември и ще приключи в края на декември 2012 година. Целта на организаторите е не само набирането на дарения, нужни за отглеждането и възпитанието на децата, за които SOS Детски селища България се грижи, но и привличане на SOS-приятели, които да поемат ангажимента да подпомагат дейността на сдружението с ежемесечни дарителски вноски. SOS Детски селища България предварително благодари на всички свои дарители за подкрепата!