/ Dariknews.bg, архив
Задържаха двама души
В хода на специализирана полицейска операция срещу употребата и разпространението на наркотични вещества, проведена на 26 октомври на територията, обслужвана от ОД на МВР Габрово, са задържани две лица, съобщиха от полицията.

След акция в Габровско: Задържаха трима души с марихуана

При извършена проверка в района на ОУ „Васил Левски“ в Габрово, служители от сектор „Криминална полиция“ спират за проверка мотопед „Пежо Вивасити“, управляван от 38-годишен мъж.

Извършена е проверка за употреба на наркотици, като техническото средство е отчело положителен резултат, установено е, че водачът управлява мотопеда след употреба на канабис.

Хванаха мъж, отглеждал марихуана в Габровско

При претърсване в жилището, обитавано от лицето, е установен полиетиленов плик, съдържащ 101 грама бяло прахообразно вещество - амфетамин. Намерена и иззета е свивка с канабис.

В 21:30 часа на ул. "Стара планина" в Севлиево, е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 25-годишен мъж. На лицето е извършена проверка за употреба на наркотици, като е установено, че водачът управлява автомобила след употреба на марихуана.