Представиха строителната програма на Севлиево
Представиха строителната програма на Севлиево / netinfo

Строителната програма на Община Севлиево за 2008 година бе представена на специализираните фирми от града. Срещата бе по идея на общинската администрация, а целта бе запознаване със строителната програма за тази година, за да се даде възможност на севлиевските фирми да работят тук, а определените 4600000 лв. за строителство и ремонт да бъдат похарчени максимално прозрачно.

 

„Срещата е предложение-покана за съвместна работа със севлиевските строителни фирми. Имаме добри контакти с тях, те са коректни, а ние сме доволни от работата им”, каза кметът на общината Йордан Стойков. Предвидените за ремонт обекти в строителната програма за настоящата година са училища, детски градини, обществени, културни и спортни сгради.

Зам. кметът Любомир Тотевски припомни, че училищата вече се с делегирани бюджети, а директорите ще търсят изпълнители за необходимите ремонтни дейности. За да бъде поставено едно добро начало на контакт между директорите на училища и стротелните фирми трябва всяко дружество да направи презентация на дейността си, за да бъде информацията актуална, каза още инж. Тотевски.

На срещата бяха поканени предатвители на всички фирми, които са изпълнявали голям обем от строително-ремонтните дейности в общината.