Легенди на България играха във футболен мач, организиран от Драгомир Николов
Легенди на България играха във футболен мач, организиран от Драгомир Николов / Коалиция Възрожденска Трявна
Драгомир Николов, кандидат за кмет на Трявна от коалиция "Възрожденска Трявна", организира футболна среща на спортния комплекс в града. Участие взеха легенди, като Илиян Киряков, Бончо Генчев, Митко Тодоров.
Подкрепа на инициативата дадоха съдиите Антон Генов, Георги Йорданов, Николай Петров, Йосиф Ронков.
Преди първия съдийски сигнал кандидат-кметът на коалиция "Възрожденска Трявна" Драгомир Николов заяви:
"Скъпи приятели, радвам се, че отново сме тук - на новата спортна база в Трявна. Тук са хора, които са играли в Трявна и такива, които са играли за България и са станали медалисти на Световното през 1994 година.
Важното е, че тази база дава възможности на младите хора на Трявна да спортуват. И от тук да излязат бъдещите национали на България.
Благодаря на всички".
Легенди на България играха във футболен мач, организиран от Драгомир Николов
netinfo
Подробности по темата:
Звезди на българския футбол от различни първенства, представители на легендарния отбор от 1994 година и спортисти, свързани с футбола на Трявна взеха участие в мача, организиран от коалиция "Възрожденска Трявна".
Легендите на Трявна бяха изведени от кандидат-кмета Драгомир Николов, който управлява общината от 2007 година.
В противниковия отбор се открояваха имената на Илиян Киряков, Бончо Генчев, Митко Тодоров, Сашо Христов, Ценко Гавазов, Емо Спасов, Богдан Георгиев, Виктор Христов и др.
Легенди на България играха във футболен мач, организиран от Драгомир Николов
netinfo
С футболния мач ветераните на България и Трявна дадоха пример на младото поколение какво уважение трябва да има към спорта. А спортен комплекс "Ангел Кънчев" може да бъде чудесен пример как трябва да се развиват спортните бази на България.