Коалиция за България регистрира в РИК кандидат-депутатската си листа
Коалиция за България регистрира в РИК кандидат-депутатската си листа / Дарик Габрово

Коалиция за България регистрира днес в РИК кандидат-депутатската си листа за Габровски избирателен район. Водачът на листата Йордан Стойков изрази надежда, че добрият тон и силата на аргументите ще надделят по време на предизборната кампания.

" Очакванията ни са през  тази кампания и в резултат от нея да успеем да направим така, щото младите хора в България да имат една основателна причина да останат и да живеят тук, да осигурим достоен живот на хората от третата възраст,  на активните българи да създадем възможност да работят за себе си, за децата си и за бъдещето си. Хората, които вече са загубили своята вяра в политическата система в страната, трябва да намерят своето основание да погледнат с повече надежда към България, към българския парламент  и към хората, които са участници в тази кампания", коментира Стойков.

Във връзка с множеството негативни мнения вторият в листата, представител на гражданската квота Георги Терзийски коментира, че се радва , че не е оставил своите съграждани и хората в България равнодушни. Той добави, че  в продължение на три години в парламента  наистина не се е държал равнодушно и определи досегашното управление като антибългарско. "Естествено, след като три години съм бил категорична опозиция на това управление не всички ме харесват. Не държа на това, държа да дадем бъдеще на децата си", каза Терзийски. Той добави, че от тази гледна точка се радва, че не е консенсусна личност.