/ Община Габрово
На 8 август, от 9:00 до 15:00 часа Ви очаква превърналия се в традиция фермерски пазар „ОТ БГ“, който се провежда всяка втора събота от месеца на площад „Възраждане“ пред Община Габрово. 

Открива се младежка зона „Щайгата“

Новите предложения в августовското издание са: масло от орех, шафранови продукти, плодове от земеделски производители от съседни на Габрово области. Очакват се 30 изложители, предлагащи истинска храна с доказан произход и български продукти.

На фермерския пазар „ОТ БГ“ участват земеделски производители, фермери и представители на продукти за здравето със съответните документи и сертификати, както и няколко занаятчии от Област Габрово, съхраняващи майсторлъка и традицията в занаятите си.

От 10:00 до 12:00 часа школата на Елиза Ковачева ще очаква най-малките посетители, в своето ателие „Даровете от природата“ на работилничката на фермерски пазар „От БГ“.

Кариерни консултанти с безплатни услуги в Габрово

От 11:00 до 12:00 часа  „Хоро за хората“ ще гостува на Фермерски пазар „ОТ БГ“.
През останалото време площадът ще бъде озвучен с най-хубавата популярна българска музика от 80-те години до днес и  обичайно, в 14:00 часа, ще изтеглим томболата, чиято наградна - кошница ще бъде пълна с продукти от всички участници на пазара.

Фермерски пазар „ОТ БГ“ се провежда в партньорство с Община Габрово, Областна дирекция „Земеделие“ Габрово и медийната подкрепа на Gabrovo News, с организатор - рекламна агенция „Елмазови“ под търговската марка „ОТ БГ“.