Графа с концерт в Севлиево
Графа с концерт в Севлиево / Община Севлиево

Празничен концерт на Графа с участието на София, Павел и Ива подарява Община Севлиево на всички севлиевци. Специално подготвеният концерт е по повод празника на града - 14 октомври.

В Деня на Севлиево от 8.00 часа ще бъде отслужена  Празнична Света литургия по случай Петковден в църквите „Св.Пророк Илия” и „Св.Троица”. От 17.30 ч., зала 300 на Община Севлиево ще се проведе Тържествена сесия на Общински съвет – Севлиево. Концертът на Графа, София, Павел и Ива започва в 18.30 часа пред община Севлиево.

Кметът на Севлиево Иван Иванов поздрави съгражданите си:

"Уважаеми севлиевци и гости на града, За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя с празника на град Севлиево – Петковден. Света Петка Българска се е утвърдила като закрилница на децата, семейството и рода. Това са скъпоценните неща в живота, които ни карат да се усмихнем и да бъдем щастливи. През последните години виждам нещо, което изключително много ме радва  - севлиевци се пробудиха, станаха по-активни и позитивно мислещи хора. В ден като този изразявам благодарност и признателност към Вас, уважаеми съграждани, за доверието, и за подкрепата.

Макар изправени пред  финансова и икономическа криза, във време, когато държавата е нестабилна, аз Ви уверявам, че  нашите усилия винаги ще бъдат насочени към успеха, развитието и просперитета на Севлиево. Нека Света Петка ни дава мъдрост и воля, сила и вяра, дух и единство, за да успеем. Защото всички заслужаваме едно по-добро бъдеще.

Скъпи севлиевци, на този светъл християнски празник пожелавам на Вас и семействата Ви здраве, успехи и празнично настроение! Честит празник!"