/ Дарик, архив
В рамките на няколко часа през вчерашния ден полицията задържа петима души за дрога.
 
В град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация, управляван от криминално проявен мъж 41 г. от с. Топола. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества тестът отчел положителен резултат за употребата на кокаин. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че предният регистрационен номер на автомобила не е издаден от компетентните органи.

Осъдиха условно мъж от Добрич за разпространение на наркотици
 
В Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения С.Х. (24 г.) от с. Козлодуйци. Установена е употребата на кокаин.

Осъдиха условно мъж, държал и продавал марихуана

 
По ул. „Васил Левски” в Добрич е извършена проверка на криминално проявения добричлия на 26 г. Полицаите са намерили у него метаамфетамин.
 
Проверен е и добричлията на 26 г.. Установено е било бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на полевия тест на амфетамин.
 
В град Каварна е извършена проверка на 17-годишен. Намерена е суха тревна маса с тегло 0,5 грама, реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,55 грама, реагиращо на амфетамин.
 
Петимата са задържани за 24 часа.