/ Дарик Добрич, архив
Състезание „Ваканция здравей! Да играем безопасно!“ ще се състои от 14:00 часа в концертната зала на Младежки център-Добрич.

Поредицата от джаз концерти в парка на Добрич продължава с френска вечер

Събитието се организира по проект „Подобряване закрилата на детето и превенция на детската престъпност“ по Българо - швейцарска програма за сътрудничество. Организатор е Областната дирекция на МВР.
 
Изнесена сцена в Добрич ще има днес Международният хоров фестивал „Черноморски звуци“-Балчик.  В 18 часа в Огледална зала „Нели Божкова“ започва концерт с участието на хорови формации от Финландия, Чехия, Естония и България - Младши състав на детски хор „Бодра песен“ от  Шумен с диригент Деница Узунова и Детски вокални студии "Babyvoices" и "Sunshine" от Балчик с диригент Валентина Геогриева.  

Деца от различни етноси изнесоха концерт по проект „Заедно учим, творим и играем"

От 18:00 часа в камерната зала на Драматичен театър „Йордан Йовков“ ще се състои концерт по случай Рамазан Байрям , организиран от Народно читалище „Мевляна-2012”.
 
От 19:00 часа в  Държавен куклен театър „Дора Габе“ в Добрич Мира Радева и Маестро Александър Кипров ще представят спектакъла „Франция, Моя Любов!”
 
Концерт на „Теодосий Спасов фолк квинтет” ще се състои в Каварна, пред читалище „Съгласие” от 18.30 часа.