Фенове от Москва поздравиха Калиакра за добрата игра на Герена
Фенове от Москва поздравиха Калиакра за добрата игра на Герена / Gong.bg

Въпреки неубедителното си представяне в първенството, футболистите на "Калиакра" - Каварна се радват на завидно внимание от страна на феновете, дори извън пределите на страната, информират от пресслужбата на тима. Едни от най-верните поддръжници на каварненския клуб са приятелите от фенклуба в Москва. От няколко години те следят изявите на своите любимци, радват се с техните успехи и не пропускат случващото се с родното Каляри.

Московските фенове са останали очаровани от играта, която демонстрира  "Калиакра" срещу "Левски" на стадион "Герена". Вчера момчетата на Радостин Трифонов отстъпиха с 2:3 на сините, но се представиха достойно и отбелязаха два невероятни гола. Единственият друг отбор, успял да се разпише на този стадион през настоящия сезон, е шампионът "Литекс".

Председател на фенклуб "Калиакра" в Москва е Янко Янакиев от Каварна. От 4 години той работи като търговско аташе в руското посолство и заедно със сина си Антон е основател на фенклуба. Руските приятели на "Калиакра" пожелават успех на старши треньора Радостин Трифонов начело на тима и още много успехи, които да съпреживяват заедно.