Изнесени приемни в общините на областта провежда ОИЦ
Изнесени приемни в общините на областта провежда ОИЦ / ОИЦ - Добрич
Информационна среща на тема „Европейски средства за образованието“ ще се състои на 12 март (вторник) от 10:30 часа в голямата заседателна зала на Община град Добрич. Тя е организирана от екипа на Областен информационен център в партньорство с Общината.

Експертите от центъра ще представят възможностите за финансиране на образователните институции със средства от Оперативните програми през 2019 г. Ще се акцентира на целите, основните параметри, допустими кандидати, дейности и разходи.

На събитието ще гостуват представители на Център за развитие на човешките ресурси - Националната агенция за България по администриране на Програма „Еразъм+”. Те ще представят Националните покани за кандидатстване по Ключова дейност 2, „Стратегически партньорства“ на Програма „Еразъм+“, сектор „Училищно образование“, „Професионално образование и обучение“, „Висше образование“ и „Образование за възрастни“. Ще бъдат предоставени и практическите насоки за попълване на формуляра и документите към него, финансови аспекти на кандидатстването и добри практики.

Участието в срещата е безплатно.