Предизборна среща на ДПС в Добрич
Предизборна среща на ДПС в Добрич / Дарик Добрич
Движението за права и свободи представи своите кандидати за членове на Европейския парламент пред добруджанци. В Добрич гости бяха председателят на партията и водач на листата Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев, народният представител от региона Хасан Адемов и шестима от кандидатите за евродепутати. Те се срещнаха с избиратели в зала „Европа“ в града, като ги зарадваха с концерт с много фолклор, но и класическа и поп музика.

Предизборна среща на ДПС в Добрич
Дарик Добрич

Предизборна среща на ДПС в Добрич
Дарик Добрич

ДПС залага на младите в листата си с кандидати за евродепутати, защото отдавна е свързана с младостта, подчерта в словото си Мустафа Карадайъ и припомни, че партията е създадена от младия Ахмед Доган и то точно в Добруджа, за да се противопостави на тоталитарната власт и да съхранява човешките права и достойнство, и е развивана в годините все от порива на младите. „Трябва да дадем шанс на нашите деца да изградят своя живот сега. Правилният номер на тези избори е номер 20 в бюлетината – за нашите деца и внуци", каза водачът на листата.

Предизборна среща на ДПС в Добрич
Дарик Добрич

Йордан Цонев също наблегна на качествата на младия екип от кандидати за евродепутати – образовани, кадърни, силни личности. Той изтъкна, че всъщност тези младежи – децата на ДПС, вече управляват Европа, защото заемат много високи постове в европейски институции, в международни младежки организации или в българската държавна администрация. Както и преди промяната ще тръгне с ДПС, каза Цонев.

Предизборна среща на ДПС в Добрич
Дарик Добрич

Гост в Добрич бе и Илхан Кючюк - председател на Младежкото ДПС, вицепрезидент на АЛДЕ и член на Европейския парламент. Той припомни, че „мечтата на ДПС винаги е била е България да е част от Обединена Европа, но управляващите отдалечиха това като прокудиха младите на гурбет и смазаха българския бизнес под партиен ботуш“. Днес България изпълнява решенията на Брюксел не защото ни карат, а защото някой тук смята така, защото нямаме активна политика, каза той и подчерта, че представителите на ДПС вършат най-много работа в Европарламента.

Предизборна среща на ДПС в Добрич
Дарик Добрич

Всички представени в Добрич кандидати от листата на ДПС посочиха, че са на двадесет и няколко години, но са „деца на ДПС“, които вече са се реализирали много успешно и родителите им могат да се гордеят с тях. Те поискаха от избирателите да им дадат шанс да продължат мисията на създателите на партията да отстояват човешките права и достойнство. „Радостно е, че ДПС залага на младите, когато Европа е на кръстопът“, казаха кандидатите. Те добавиха още, че силно ДПС ще върне младите хора у нас и предлага управляващи със сърце и душа. „Ние сме истинските патриоти, защото сме осъзнали, че България е толкова цветна и хубава“, заявиха още кандидатите от листата на Движението за права и свободи.  
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!