/ Дарик Добрич
За 15-а поредна година Добрички панаир АД ще проведе специализираното изложение „Пчеломания”. Панаирът ще се състои от 22 до 24 март в Спортен комплекс „Простор” в Добрич.
 
Изложението насочва вниманието на всички към пчеларския сектор, като жизнено важен за България и Европа. Ще бъде представено най-модерното пчеларско оборудване и инвентар, восъчни основи, ветеринарни препарати, богатото видово разнообразие на мед и пчелни продукти, лицензирани майкопроизводители и специализирана литература.

Раздават призове за иновации на "Пчеломания" 2017 

До момента участие са заявили над 77 фирми от страната и чужбина.  Директно ще участват фирми от Гърция, Сърбия и Турция. Посетителите ще имат възможност да видят, договорят и закупят продукти от водещи производители и дистрибутори в бранша.
 
Тази година изложението е съпроводено със съпътстваща програма с лекционна част  от съорганизатора - сдружение  „Пчела  Добрич 1946” и ще се проведе в конферентната зала на СК „Простор”.
 
Официалното откриване на панаира е от 10:00 часа на 22 март. На официална вечеря същия ден от 19:30 часа ще бъдат връчени наградите на "Добрички панаир" АД.