Селското стопанство и всичко за него
Селското стопанство и всичко за него / Дарик Добрич
За 27-ма поредна година Добрички панаир АД ще проведе Международното изложение „Селското стопанство  и всичко за него”. Събитието е в периода 30 юли - 2 август, в Спортен комплекс „Простор” Добрич.

До момента 73 фирми са заявили участие, сред тях изложители от Гърция, Турция, и Румъния. За първи път ще бъде показан комбайн за прибиране на овошки DeMasi, чадър DeMasi, брулеща глава, както и модулна мандра.

По традиция ще се представят: трактори; прикачни и навесни селскостопански машини; брани, сеялки, обръщателни плугове. Включват се и фирми за производство и доставка на оборудване за преработка на мляко; оборудване за преработка на етерично–маслени култури; производство на органична тор, препарати за растителна защита;
семена и посадъчен материал. В изложението на Добрички панаир ще има и автомобили и специализирана литература.

Сред поканените гости на изложението са министъра на земеделието и храните, изп.директор на Държавен фонд Земеделие, народни представители и посланици на различни държави.

Официалното откриване е предвидено за 30 юли от 10:00 ч. На официална вечеря същия ден ще бъдат връчени наградите на Добрички панаир АД.