мотористи
мотористи / netinfo
Рев на мотори и рок на живо озвучиха Морска гара

Стотици рокери изпълниха Морска гара за старта на мотосезон 2017 в Бургас. Инициативата за зрелищните демонстрации и шествие, което приключи с рок концерт е на местния МС клуб "Hoоligans MC“, в която се включиха клубове и свободни мотористи от Бургаска област. И тази година мотото на сезона е "Ние сме хора, а не донори", а шествието имаше за цел да покаже как близо 1000 мотористи могат да преминат по основните пътни артерии, без да затруднят движението като същевременно са толерантни към другите шофьори към пешеходците. 

Хулигани МС
netinfo


Преди обед за благополучен сезон и с молитва за всички на пътя отец Петър от Несебър, също част от мотодвижението в региона, отслужи литургия. Веднага след нея, стотици мотори се отправиха на почетна обиколка из града. В нея последователно ще се включиха президентите на мотоклубовте, МС-клубовете, МСС-клубове и свободни мотористи.

Hooligans MC
netinfo


Най-атрактивен обаче беше финалът на Морска гара - каскадьорско шоу. "Хулиганите" благодариха за разбирането и съдействието на кмета Димитър Николов и на директора на Пристанище Бургас Диан Димов. Екипът на Дарик Югоизток пожелава на успешен и безавариен сезон на мотористите!

Хулигани
netinfo

мотористи
netinfo

Hooligans MC
netinfo