В.Стойновски: Готов съм за балотаж
В.Стойновски: Готов съм за балотаж / Красимир Калудов
В.Стойновски: Готов съм за балотаж
45778
В.Стойновски: Готов съм за балотаж
  • В.Стойновски: Готов съм за балотаж

Бургазлии не са заспали хора, но те си платиха скъпо "събуждането" за което говорят управлящите, каза днес пред журналисти кандидатът за кмет на Бургас Ваклин Стойновски. По думите му гражданите на морския град плащат нереално висок данък за съживяването на Бургас. Той обяви намеренията си през оставащото време до 23 октомври да обясни на бургазлии, всичко което настоящия кметски екип на Бургас е спестил по отношение на "поскъпването на живота в Бургас, липсата на работни места, високите данъци, такси и глоби". На предизборните флаери, които ще бъдат раздавани на избирателите, са бъдат описани основните "закачки" към управлението, обясни кандидатът за кмет от КП"Ваклин Стойновски за Бургас"  

Чуйте повече:

Ваклин Стойновски каза още, че няма да закрива кампанията си на 20 октомври, както е било планирано, а изтегля финала за седмицата след първия тур.
"Тогава ще посрещнем бургазлии и ще си говорим, какво става на един втори тур", обясни претендентът в кметското състезание. По негови данни избирателната активност на гражданите в Бургас ще е 55% до 60 % .

"Ще се изправя на балотажа срещу Димитър Николов", категорично заяви Стойновски и допълни, че дори очаква на втория тур кандидат -кметът от НФСБ Валери Симеонов да му върне жеста с подкрепата от 2007 г.