Тони ще пее за седемгодишния Гошко, елате да помогнем
Тони ще пее за седемгодишния Гошко, елате да помогнем / netinfo

Тони Димитрова ще се присъедини към благотворителния концерт за седемгодишния Георги Мицикулев от Бургас. Шоуто е на 1 септември в бившия Културен дом на нефтохимика. Освен нея, ще участват още родопският славей Севджан Рамадан, Кристиян Граничаров, ансамбъл „Странджа" и клуб по салса танци.

Целта на организаторите и семейството е с набраната сума от билети, малкият Георги да пътува до университетска клиника в Хамбург, където специалисти ще му направят пълни изследвания, а след поставяне на диагноза, момчето ще може да започне да се лекува адекватно, за да подобри състоянието си.

Георги Мицикулев се ражда здраво и будно дете. Фатално поставeна ваксина в деветия месец създава умствени и двигателни проблеми в цялостното му развитие. Докато връстниците на Георги тичат, плуват, пишат, смятат и играят, той е прикован на легло, а разходките си прави с инвалидна количка до Центъра за рехабилитация.

Ако искате да помогнете, купете си билет за 10 лева. Те се продават в началото на „Богориди", до Часовника, всеки ден след 16.00 часа.