Художничката обича пътуванията по света, от които също черпи вдъхновение за своята работа
Художничката обича пътуванията по света, от които също черпи вдъхновение за своята работа / netinfo
Десислава Димова - Слава стана част от кампанията в помощ на 7-годишния Божидар от Камено
Близо 6 500 лева ще постъпят по сметката на 7-годишния Божидар от Камено, след благотоворителен базар, който се състоя в Експозиционен център Флора в Бургас. Момчето се лекува от злокачествено заболяване в Испания, а в каузата се включиха представители на различни институции, арт общонстта и бизнеса. 

Слава картина
netinfo


Със средства помогна и талантливата бургаска художничка с голямо сърце Десислава Димова - Слава. Тя предостави на Дарик радио Бургас, като съорганизатор на кампанията, девет свои картини, рисувани с маслени бои и шпатули. 

слава
netinfo


Със своето безвъзмездно дарение, Слава успя да събере значителна сума в полза на кампанията. Младата художничка обича да експериментира със стилове и техники, успешно се развива в графичния дизайни и управлява собствено криейтив студио. Във всяко нейно произведение обаче неизменно присъства житейският й оптимизъм и светлата нагласа към живота.

"Вярвам, че щом толкова много хора се включват в помощ на Боби, те дават не само своя материален принос, но и най-добрите си пожелания за неговото пълно оздравяване и това ще даде резултат", сподели художничката.