/ БТА
"Вярвайте, че каквато и мечта да имате, ако работите усилено, ще я постигнете. Вярвам във всеки от Вас", заяви изпълнителят
Първият концерт на суперзвездата Джейсън Деруло събра хиляди на Морската гара в Бургас.

БТА

БТА

Въпреки прогнозите за лошо време, които се сбъднаха, феновете на "Whatcha say" не се отказаха и изпълниха голяма част от фестивалата зона. Освен българи от различни краища на страната, да видят Деруло на живо дойдоха и много чужденци, предава БНР.

БТА

БТА

"Купихме билети още миналата година, когато разбрахме, че ще идва тук"; "Нямам търпение да го видя"; "Дъждът по никакъв начин не ме плаши", коментираха някои от присъстващите.  

БТА

БТА

Не толкова лошото време, колкото липсата на Явор Янакиев - 100 кила, който трябваше да подгрее преди началото на концерта, донякъде разочарова публиката. Причината обаче беше извинителна, а рапърът компенсира отсъствието си с видеообръщение.Все пак, момчетата от "Скандау" не изневериха на себе си и успяха бързо да върнат доброто настроение. "Благодаря Ви, че сте тук. Не е ли приятно да сме навън сега? Смятам, че всичко се случва с причина", обърна се Деруло към всички в началото на концерта. 

БТА

БТА

БТА

Не само големите хитове като "Talk dirty", "Wiggle", "Breathing" и "Jalebi Baby", но и останалите песни на Деруло бяха посрещнати повече от добре и публиката го върна на бис минута, след като си беше тръгнал от сцената. 

БТА

БТА

БТА

"Вярвайте, че каквато и мечта да имате, ако работите усилено, ще я постигнете. Без значение колко пъти Ви казват, че е невъзможно. Забравете за това. Щом е в сърцето и в ума Ви, значи е там с причина и трябва да се сбъдне. Вярвам във всеки от Вас", заяви изпълнителят.  

БТА

БТА

БТА

Участието в Бургас е част от Европейското му турне за тази година. 

БТА

БТА

БНР