Много от световноизвестните звезди от всички сфери влязоха в най-популярната социална мрежа в последно време - TikTok. Някои, за да бъдат популярни и сред най-младите, а други просто заради скука по време на изолацията. 

Не знаем от кой точно тип е Джейсън Деруло, но той се появи в TikTok с гръм и трясък и по всичко личи, че изпълнителят няма никакво намерение да напуска платформата и след карантината, просто защото нещата му се получават страхотно. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
@jasonderulo

🍉

♬ Coño (feat. Jhorrmountain x Adje) - Puri



30-годишният музикант избухва постоянно с всякакви танци, предизвикателства и неслучайно медии като Buzzfeed и Insider вече го титуловаха като краля на TikTok. 

Ето как Деруло вече си обува долнището:
 
@jasonderulo

How I’m putting on pants from now on

♬ Wing$ - Macklemore & Ryan Lewis



 
Ето как Джейсън Деруло се опита да подобри световния рекорд за най-висока кула от американски палачинки:
 
@jasonderulo

Thank you for 20 Million! Watch till the end! ##MilliMeals @itsdavidblaker

♬ Coño (feat. Jhorrmountain x Adje) - Puri


От видеото се вижда, че певецът се е заел сериозно с TikTok видеата. В кухнята му има професионално осветление, а монтажът на видеото си е направо професионален.
 
@jasonderulo

Don’t try this 😭😭😭

♬ original sound - jasonderulo


Болезненото видео със счупен зъб:
 
@jasonderulo

Don’t try this 😭😭😭

♬ original sound - jasonderulo


На него Джейсън Деруло яде царевица с помощта на бормашина. След края на снимките певецът е с 2 зъба по-малко. Е, някои последователи го обвиниха, че е фалшифицирал инцидента.

Предизвикателството с огледалото:
 
@jasonderulo

With great power comes great responsibility ##wipeitdown @maxymaxmax

♬ Wipe It Down - BMW KENNY


Абсолютният хит в момента в TikTok - миенето на огледала и трансформациите. При Деруло трансформацията идва след ухапване от паяк и той става Спайдърмен. Отново си личи, че при него TikTok "играта" е доста професионално изпълнена. 

Звезда стана и кучето му, Айс:
 
@jasonderulo

Is ##IceDerulo a good boy?

♬ original sound - jasonderulo


Във видео Джейсън Деруло изпробва възпитанието на кучето си. Той оставя без надзор лъжица с фъстъчено масло и изчезва от кадър. През това време Айс кротко го чака и чак след това изяжда маслото.

И приятелката на Деруло е замесена:
 
@jasonderulo

I can’t Multitask @jenafrumes 😅

♬ Fast - Sueco The Child



Във видеото тя пробва теорията, според която каквото и да дадеш на човек, говорещ по телефона, той ще го хване. Така тя му дава жива змия и той наистина я хваща.