Засилени проверки са извършени в общините Айтос и Карнобат
Един задържан за производство на пико, още две досъдебни производства за притежание на рискови наркотични вещества, други десет в ареста за различни престъпления и над петдесет проверени адреси и автомобили.

19 задържани в спецакция в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)


Това е резултатът до момента от започналата в късния следобед днес акция на полицията в Бургаски регион. Тя ще продължи и утре, подчертаха от МВР.

МВР

В нея са включени части на Областната дирекция на полицията, жандармерията и НАП, които са инспектирали търговските обекти за съответствие между продадената стока и наличния оборот.

ГДБОП блокира офис на интернет доставчик в Бургас

Засилени проверки са извършени в общините Айтос и Карнобат.

МВР

Разбита е една мобилна лаборатория за производство на синтетични наркотици, открити са множество вещи - предмет на престъпления, сред които: домакински електроуреди, инструменти, машини и други. Разкрити са пет кражби във връзка с образувани досъдебни производства.

МВР

В хода на операцията са извършвани проверки и на водачи на МПС за правоспособност и употреба на алкохол или наркотични вещества.

Спецакция удари кабелни пирати в Бургас

Установен е един случай за шофиране след употреба на алкохол с концентрация - 1.01 промила, както и един случай за управление с превишена скорост – 50 км. над допустимото.