Секс, наркотици и рокендрол с Асен Блатечки в Бургас
Секс, наркотици и рокендрол с Асен Блатечки в Бургас / netinfo

„Секс, наркотици и рокендрол”-невероятният текст на Ерик Богосян през погледа на две големи имена в българския театър и кино- Ивайло Христов и Асен Блатечки. Идолът на младото поколение за първи път в моноспектакъл и то на Бургаска сцена.  Тази вечер от 19 часа бургаската публика ще види спектакъла в ДТ Адриана Будевска. Една голяма част от нея прави първото си запознаване с таланта на Ивайло Христов именно в „Секс, наркотици и рокендрол” преди 18 години. Тогава на сцената на театъра на Българската армия излиза младият актьор заедно с Дони и Коцето и двамата част от „Медикус”.

 Никой не знае колко точно са спектаклите на „Секс, наркотици и рокендрол”. Може би повече от 1000. Това е най-играното българско представление досега- каза директорът на ДТ "Адриана Будевска" Борислав Чакринов.

 Днес почти едно поколение по-късно, помъдрелият Ивайло продължава своята изповед чрез младият Асен. Изключително силна среща на таланта и уменията на тримата – Ерик Богосян , Ивайло Христов и Асен Блатечки.

"Тя се случва на бургаска територия , защото именно на тази сцена все още се случва и истинския театър"-  сподели Ивайло Христов.

Чуйте още от постановчика Ивайло Христов  и главният изпълнител Асен Блатечки: