/ netinfo
Любимецът на поколения българи: Парите не са всичко, не ме блазнят участия просто за хонорара
Мустафа Чаушев се сбогува със сцената с грандиозен концерт
96822
Мустафа Чаушев се сбогува със сцената с грандиозен концерт
  • Мустафа Чаушев се сбогува със сцената с грандиозен концерт
„Тази година се разделям окончателно със сцената. Ако всичко е наред, това ще стане с един голям концерт на 29 юли в Летния театър в Бургас. Ще вложим много усилия, но искам да бъде перфектно направен с добър балет, сериозна апаратура и специално осветление“.

Това сподели бургаският певец, който е част от легендите на българската естрада – Мустафа Чаушев. По думите му, организацията на качествени събития е много трудно, изисква много усилия. „Не искам да приемам покани за концерти просто, заради парите. Те не са всичко“.


Добри новини: Милен тръгва за трансплантация в Турция (СНИМКИ)


През март, за да подкрепи дъщеря си – певицата Ажда Чаушева, той взе участие в благотворителен концерт в помощ на млад баща и учител. С поредица от инициативи Ажда успя да събере сумата, необходима на Милен Зайков за бъбречна  трансплантация в чужбина.

„Участвал съм много в подобни кампании, но тази за мен беше по-специална, защото я прави Ажда. Гордея се с дъщеря си! Тя влага много усилия и сърце в тези каузи. Те не са никак лесна работа, особено, когато става дума за набиране на средства, но тя се справи блестящо“, каза още легендата на българската естрада.

За благотворителността, дефицита на композитори днес, за младите изпълнители и изчезващите звезди на естрадата, чуйте повече от Мустафа Чаушев в звуковия файл: