/ netinfo
Бургас се обедини в помощ на учителя, средствата за лечението му са събрани
Само за няколко дни беше събрана необходимата сума за операцията, от която се нуждае 43-годишният учител и баща на две дечица Милен Зайков. Очаква се до дни бургазлията да отпътува за Турция, където да му бъде извършена бъбречна трансплантация.

 
Надежда за Милен
netinfo


В първия ден на пролетта бургаски таланти изпълниха залата на Дома на народната армия в Бургас – обединени в каузата „Надежда за Милен“. Билетите за благотворителния концерт бяха разпродадени за часове, похвали се преди събитието организаторът Ажда Чаушева.
 

Надежда за Милен
netinfo



„Остават пари, които сме предвидили за следоперативния период на нашия приятел. Ако тази сума не е необходима, тя ще бъде пренасочена към друга кауза, както сме процедирали досега“, написа Ажда в страницата на кампанията.
 
 

Моменти от днешното събитие... Като в сън ми е... Тина Писарова, Майки ГЕРБ, МАРУСЯ РУСЕВА, Dora Hristova Nikolova,...

Публикувахте от Ajda Chausheva в 22 март 2018 г.

 
Част от благотворителния концерт станаха Вероника, Ажда и Мустафа Чаушеви, Преслава Минасян, Захари Чернев, Георги Дюлгеров, Рап и Чук, балетна формация „Дюн“ и много други.
 

Надежда за Милен
netinfo

 
„Пролетта дава надежда. Нека да посрещнем Първа пролет, дарявайки живот“, каза в началото на концерта Ажда Чаушева като покани самия Милен да се качи на сцената.
 
 

Думи на благодарност, произнесени на благотворителния концерт от Милен Зайков, пред публиката и феята на доброто Ajda Chausheva <3

Публикувахте от Вероника Игнатиева Лазарова в 22 март 2018 г.


Във фоайето на ДНА беше организиран благотворителен базар. Средствата от него също бяха прибавени към благотворителната сметка на Милен.
 

Надежда за Милен
netinfo

 

Орлин прати такава тениска за нашия базар, че не спирам да душа парфюма му. 🤣🤣🤣 Така се замаих, че... направих едни...

Публикувахте от Ajda Chausheva в 21 март 2018 г.

Кампанията беше подкрепена и от Дарик радио. Водещи на благотворителния концерт бяха Дияна Бедросян и Станимир Димитров. 
 

водещи
netinfo