Милен Зайков се нуждае от спешна трансплантация. Каузата за набиране на средства за лечението му обедини най-изявените творци.
Милен Зайков се нуждае от спешна трансплантация. Каузата за набиране на средства за лечението му обедини най-изявените творци. / netinfo
Да го подкрепим на 22 март
Благотворителен концерт в подкрепа на 43-годишният учител и баща на две деца Милен Зайков, който се нуждае от бъбречна трансплантация, обедини изявени творци и млади таланти в Бургас. На 22 март т.г. на сцената на ДНА в помощ на Милен на сцената ще излязат Вероника, Ажда и Мустафа Чаушеви, Преслава Минасян, Захари Чернев, Георги Дюлгеров, Рап и Чук, балетна формация „Дюн“ и др.

„Пролетта дава надежда. Нека да посрещнем Първа пролет, дарявайки живот“, каза в предаването „Ла Малена“ в ефира на Дарик-Бургас певицата Ажда Чаушева, която е организатор на проявата.
 
Дарик радио също застава зад инициативата.

Водещи на концерта ще са журналистите Дияна Бедросян и Станимир Димитров. Събитието е с начален час 18.00 часа.

Два часа по-рано, във фоайето на ДНА ще бъде организиран благотворителен базар. Средствата от него също ще бъдат преведени за лечението на Милен, за което са необходими 35 000 долара-сума непосилна за семейството му.

„Ще предложим прекрасни  великденски сувенири, кулинарни произведения, които всеки може да закупи и по този начин да покрепи Милен. Той има нужда от всяка подадена ръка, за да бъде с дечицата си. Аз лично ще се включа в каузата и като певица на благотворителния концерт. Ще се радваме всеки един да дойде и да изрази своята съпричастност“, сподели рок-изпълнителката Преслава Минасян,  гост в студиото на „Ла Малена“.

Ла Малена
netinfo


В подкрепа на младия учител във социалната мрежа Фейсбук има и онлайнбазар. Певицата Ирина Флорин е изпратила свое бижу, Ваня Щерева се е включила с ръчно изработени уникати, Орлин Павлов предоставя тениска, с която е участвал в последния си филм „Нокаут“, Мая Нешкова дарява свои компактдискове. Много чистосърдечни хора решиха да се включат... Всички ние правим това с много обич за Милен“, споделя Ажда.


Можете да подадете ръка на Милен и като вземете участие в онлайн базара в социалната мрежа “Facebook” или с паричен превод:

BG82BPBI79314046064701
BIC:BPBIBGSF
Титуляр: Милен Маргаритов Зайков